Anticearcanul,fardul de obraz utile in orice moment

Machiajul: anticearcanul

Aplicati anticearcanul in mici puncte, sub ochi, chiar pe cearcane pentru a le masca, la colturile gurii pentru a estompa ridurile, pe pleoape, daca ochii sunt intunecati, cu ajutorul pensulei sau cu aplicatorul. Estompati intotdeauna.

Pudra

Ea fixeaza fondul de ten si impiedica fata sa straluceasca. Pudra este disponibila in diferite nuante. Cea mai interesanta este cea translucida. Este o pudra cameleon si culoarea sa neutra nu risca sa modifice structura stabilita mai inainte de fondul de ten si anticearcan. Se gasesc pudre mov, verzi… Verdele serveste la acoperirea cuperozei, in timp ce movul estompeaza roseata.

Machiajul: pudra

Modul cel mai judicios si mai romantic este sa utilizam un ciucuras. Dati-I prin pudra si agitati-I pentru a indeparta ce este in exces. Tamponand usor, aplicati pudra pe fata si gat. Obisnuiti-va sa umflati obrazii cand ii pudrati, astfel ridurile din coltul gurii sunt atenuate. Luati apoi o pensula mare si dati usor pe fata, respectand sensul pufului.

Fardul de obraz

Roz, brun sau portocaliu, tenta sa trebuie sa va puny in valoare. Alegeti-I in functie de fondul de ten. Daca fondul de ten bate inspre galben, fardul roz nu se potriveste deloc; daca fondul de ten este mai degraba rozaliu, fardul roz va va aranja. Pentru intinerire, alegeti un fard roz-brun sau piersica, mai inchis decat fondul de ten.

Machiajul: fardul de obraz

Daca utilizati fard sub forma de crema, trebuie sa-I aplicati pe obraji, bineinteles, dar catre tample, urcand spre frunte, pe arcada sprancenei si pe lobii urechilor pentru a da lumina. Puteti aplica un fard mai deschis in parte de sus a pometilor si un altul mai inchis chiar deasupra primului. Acum yeti avea o fata mai sculptata. Amintiti-va ca efectul trebuie sa fie natural, deci lucrati cu un fard transparent.

Fardul de obraz sub forma de pudra se aplica in mici puncte. Zambiti Iarg si aplicati fondul de ten pe pometi si estompati-I catre tample. Puteti sa it tamponati folosind un burete de machiaj bine stors pentru a da rezultatul cel mai transparent. De asemenea, aplicati fard pe arcada sprancenelor, catre tample, pe barbie, pe varful nasului si pe lobii urechilor si machiajul este terminat. Aceste ultime aplicari trebuie sa fie imperceptibile. Ele servesc la luminarea fetei. Pentru intinerire, aplicati fardul din spate catre  fata, plecand de la radacina parului si mergand carte ochi. Efectul de lifting este spectacutos. Estompati cu un servetel de hartie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *