Beton amprentat pret lucrare in Bucuresti

Beton amprentat pret corect daca lucrezi cu profesionisti din domeniu pe care ii gasesti pe siteul nostru.

Lumea noastră este intr-o continuă schimbare ,apar zilnic tehnologii și îmbunătățiri a fiecărui sistem sau obiect din fiecare  domeniu. Chiar și în domeniul pavajelor există alternative moderne, de moment pe care oamenii le apreciază pentru aspect sau pentru funcționalitate. Betonul amprentat este de asemenea o nouă alternativă a pavelelor clasice, apreciat atât pentru aspectul vizual cât și pentru avantajele pe care le prezintă in comparație cu alte materiale din acest domeniu. Betonul amprentat având și un preț rentabil.

Ce este betonul amprentat?

Definiția betonului amprentat este destul de simplă. Betonul este obținut din nisip ,apă și ciment  iar pentru  a avea o calitate mai ridicată, în compoziția lui sunt adăugați  aditivi, fibre elastice și rășină  care îi dau o duritate  mult mai mare pentru a rezista la  intervenirii și condiții mecanice dure. Pentru amprentarea betonului se folosesc matritele care ii dau acestuia formele ce îl fac sa fie deosebit. Pentru ca betonul sa reziste în timp se recomandă ca stratul sa fie de 6 cm în cazul în care se dorește pavarea unei alei pietonale și aproape dublu în cazul în care se executa o parcare, benzinărie sau spatii pe care circula mașini sau utilaje grele.

Avantajele pavării cu beton amprentat.

Pentru a înțelege foarte bine avantajele ,trebuie sa facem o comparație între între cea ce oferă pavelele clasice și cea ce poți obține de la betonul amprentat.

În primul rînd betonul amprentat are un timp de aplicare mai scurt decât pavelele deoarece acesta nu se montează dală cu dală. Tot din acest motiv nu v-ei avea neplăcerea ca iarba și micile plante să apară printre dale. Datorita materialelor folosite în compoziția betonului amprentat, acesta rezistă o ,,viață”  la condiții meteo extreme (îngheț-dezgheț) precum și la raze UV.

Betonul amprentat este avantajos și din punct de vedere economic, prețurile fiind accesibile oricui.  Întreținerea se realizează ușor și ieftin, se poate spăla doar cu apă și anual se poate aplica un lac special protector pentru un plus de strălucire. Se aplică foarte ușor și repede datorita unor matrițe de beton amprentat. Prețul pentru executarea lucrărilor de beton amprentat difera în funcție de cerințele clienților, totuși prețul/mp este destul de accesibil.

Poți contacta și tu o companie din orașul tău.

Companiile sunt în toată țara și fac beton amprentat de calitate în București, Iași, Deva sau chiar în orașul tău. Caută oferte și cu siguranță o să găsești o mulțime de companii care să îți ofere servicii de calitate și beton amprentat ca în poze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *