Ceaiuri care fac foarte bine sănătății tale

Consumă ceaiul zilnic sau măcar din când în când. La noi în țară avem posibilitatea de a culege singuri menta, tei, mușețel, pentru a ne face ceai 100% natural și pentru a ne bucura din plin de foarte multe beneficii pe care le aduce o singură cană de ceai pe zi. Există zeci de tipuri de ceai unele țări au plantații proprii de ceai Turcia, de exemplu are propriile culturi de ceai de asemenea ei se află pe află pe primul loc la consumul de ceai din lume, având chiar și ritualuri legate de ceai. Dacă îți place să bei o cană cu ceai dimineața sau dacă preferi mai multe cea un loc cool cafelei, află că ceaiurile au foarte multe benefice pentru sănătatea ta.

Iată câteva ceaiuri care îți aduc o mulțime de beneficii dacă le consumi regulat.

1. Ceaiul verde. Acesta este cunoscut de mulți ani pentru beneficiile sale. Studiile efectuate pe acest tip de ceai  au confirmat că cei care consumă regulat acest ceai protejează anumite probleme. Aceste ceai îmbunătățește confruntarea ajută la prevenirea unor forme de cancer încetinind creșterea celulelor tumorale.

2. Ceaiul roșu. Studiile arată că beneficiile acestui ceai sunt aproape la fel ca cele ale ceaiului verde. Ceaiul roșu protejează ficatul, ajută la scăderea tensiunii arteriale și este util în relevarea mușchilor tensionați. Nu conțin cofeină ceea ce îl face ideal de a fi consumat chiar și seara spre deosebire de ceaiul negru și cel verde.

3. Ceaiul de hibiscus. Am fost efectuate studii pentru a vedea beneficiile acestui tip de ceai și au constatat că are efecte antiovidante și antitumorale.  Consumul regulat de ceai din plante de hibiscus se poate feri de anumite tipuri de cancer, precum leucemia, de asemenea te ține departe de cancerul de piele și cancerul de prostată.

4. Ceaiul negru. Acest ceai are o mulțime de beneficii atât asupra activității cerebrale, îmbunătățind concentrarea și inducând o stare de relaxare.  consumul regulat de ceai negru menține frumusețea pielii şi a părului.

Dacă îți dorești ca starea ta de sănătate să fie protejată în permanență alege să consumi regulat ceaiuri, nu doar că au gust bun dar au și o mulțime de efecte benefice asupra sănătății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *