Cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile atunci cand folosesc produse cosmetice

 

Desi ar trebui sa ajute femeile sa isi scoata in evidenta trasaturile si sa le ofere mai multa incredere, machiajul poate avea un efect dezastruos atunci cand sunt folosite cosmeticele nepotrivite intr-un mod nepotrivit. Pentru a evita astfel de situatii, iti prezentam cateva dintre cele mai frecvente greseli in ceea ce priveste produsele de make up.

1.  Piele nehidratata

 

Cel mai important pas pe care trebuie sa il faci atunci cand incepi sa te machiezi este sa hidratezi pielea cu o crema adecvata tipului de ten pe care il ai. In caz contrar, aceasta va avea un aspect foarte neplacut atunci cand sunt aplicate fondul de ten, anticearcanul si fardurile. In plus, machiajul se va strange si nu va rezista foarte mult.

2. Nuanta gresita de fond de ten 

Alegerea fondului de ten este o problema pentru multe femei. De aceea, este important de stiut ca se testeaza pe obraz inainte de a fi cumparat, nu pe mana, cum se obisnuieste, pentru ca aceasta are o culoare mai inchisa decat fata. De asemenea, nu trebuie folosit acelasi fond de ten si iarna si vara, pentru ca nuanta pielii difera de la un anotimp la altul, din cauza bronzului.

3. Anticearcan in exces

Din dorinta de a acoperi cat mai bine cearcanele, multe femei au tendinta sa foloseasca in exces acest produs. Din pacate, rezultatul nu este deloc placut, pentru ca dungile albe, inestetice, se vad foarte clar la lumina zilei, mai ales daca este vorba despre o culoare mult prea deschisa in comparatie cu cea a tenului.

4. Sprancene prea definite

De cativa ani, au devenit la moda sprancenele groase, cu forme pronuntate, asa ca este foarte usor sa pici in capcana de a le contura prea mult daca ai nevoie. De aceea, este important sa folosesti produse cosmetice de calitate, care ofera un aspect curat, simplu, fara sa le incarce. Nu uita ca nuanta creionului ales trebuie sa fie foarte apropiata de cea a sprancenelor.

5. Gene false exagerate

Toate femeile stiu ca o privire seducatoare este data de genele bine arcuite, cu mult volum, dar asta nu inseamna ca trebuie alegi cele mai lungi gene false pe care le vezi intr-un magazin. In ciuda asteptarilor, genele false prea mari ofera un look artificial, ieftin, pe care barbatii nu il apreciaza deloc. In locul unor astfel de modele, foloseste unele care par naturale si care se potrivesc foarte bine cu trasaturile fetei.

1122

Amalia ofera clientelor sale o gama foarte variata de produse de cea mai buna calitate, de la pensule de machiaj profesionale, portfarduri si truse de make up, pana la accesorii unghii false, geluri UV profesionale si kituri pentru epilare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *