De ce sa alegi o manichiura cu unghii false pe baza de gel?

Manichiura perfecta este una dintre principalele preocupari ale femeilor care sunt foarte atente la aspectul lor fizic si care isi doresc sa aiba o imagine impecabila in permanenta. In mod normal, este destul de dificil sa gasesti o oja care sa reziste mult timp pe unghii si sa isi pastreze stralucirea, asa ca unghiile false cu gel sunt o varianta potrivita pentru oricine. Pe langa faptul ca se intretin foarte usor, acestea sunt durabile si pot fi colorate in fel de fel de variante.

index

Cum se aplica modelele de unghii false cu gel?

Primul pas este sa se indeparteze luciul natural al unghiei prin pilire, pentru ca gelul sa se fixeze mai bine, apoi se aplica un strat protector. Ulterior, se pune un strat uniform de gel de la baza unghiei spre varf, acesta avand nevoie sa se usuce cu ajutorul luminii speciale produse de lampa UV. In functie de nevoile sau preferintele fiecarei cliente in parte, mai pot fi aplicate doua sau trei straturi de gel, cu scopul de a oferi rezistenta unghiilor. Odata ce etapa de constructie unghii false a fost incheiata, urmeaza partea de modelare si colorare, aici existand nenumarate posibilitati.

Avantaje manichiura unghii false cu gel

  1. Unghiile false cu gel UV sunt perfecte pentru femeile care au unghii naturale moi, firave, care se exfoliaza cu usurinta si nu apuca sa creasca suficient de mult. De asemenea, acest tip de manichiura te poate ajuta sa scapi de obiceiul nesanatos de a-ti roade unghiile.

 

  1. Fiind fabricate dintr-o substanta numita rasina polimerica, modelele de unghii gel sunt mult mai rezistente decat cele naturale, astfel incat visul de a avea o manichiura impecabila pentru o perioada indelungata poate deveni realitate.
  1. Femeile care aleg sa isi puna unghii gel au posibilitatea de a schimba ori de cate ori doresc culoarea sau modelul de pe ele, fara sa fie nevoite sa apeleze la ajutorul unei manichiuriste. Atunci cand oja este indepartata cu acetona, unghia cu gel isi pastreaza in continuare stralucirea si textura.
  1. Aceste tipuri de unghii false pot fi pictate cu fel de fel de modele deosebite si pot fi accesorizate cu pietre pretioase, sclipici, strasuri sau margele “caviar”. In acest fel este evitata monotonia in ceea ce priveste manichiura, iar unghiile sunt mereu spectaculoase.

Magazinul online Amalia.ro pune la dispozitia clientilor sai zeci de variante de geluri UV de constructie unghii false, precum si tipsuri si cele mai potrivite accesorii pentru o manichiura perfecta din toate punctele de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *