Tot ce trebuie sa stii despre modelele de gene false si avantajele lor

Orice femeie isi doreste sa aiba o privire seducatoare indiferent de momentul zilei sau de evenimentul la care participa. Cu toate acestea, nu toate doamnele si domnisoarele au fost inzestrate cu gene lungi, fermecatoare, care ar cuceri orice barbat intr-o secunda. Din fericire, exista nenumarate metode prin care putem scapa de astfel de complexe si care ne ajuta sa avem mai multa incredere in propria infatisare.

Odata cu trecerea anilor, specialistii in make-up au reusit sa dezvolte trei tipuri de gene false: sub forma de banda, manunchi sau fir cu fir. Desi sunt din ce in ce mai cautate de femeile din intreaga lume, putine stiu cu adevarat care sunt diferentele dintre ele si ce avantaje are fiecare tip de gene false.

Gene false manunchi

Genele false sub forma de manunchi sunt perfecte pentru femeile care isi doresc sa aiba un aspect placut si mereu fresh, pentru ca se lipsesc intre genele naturale. Astfel, privirea devine intensa, dar nu apare efectul de “artificial”. In plus, au avantajul ca rezista de la una pana la trei saptamani daca sunt ingrijite in mod corect. In ceea ce priveste gene false pret, acest model este accesibil pentru oricine, in magazinul online de cosmetice profesionale ieftine Amalia.ro fiind disponibil la doar 10 lei.

index1

Inainte de a lipi acest tip de gene false, trebuie sa cureti ochii foarte bine cu ajutorul unui demachiant, pentru a inlatura orice urma de machiaj, exces de sebum sau impuritati. Ia cate un manunchi sau smoc din pachet cu ajutorul unei pensete si inmoaie capatul inferior in lipiciul special. Este bine sa asezi manunchiurile pe genele false naturale la o distanta de 0,5 mm de pleoapa, fara sa o atingi cu adeziv.

Gene false banda 

In general, aceste gene false sunt cunoscute si cu denumirea de “gene false de ocazie”, pentru ca sunt folosite de cele mai multe ori la evenimente importante, cum ar fi o petrecere, botez sau chiar in ziua nuntii. Genele false banda se aplica foarte usor, se usuca in maximum cinci minute si pot fi utilizate de oricine, intrucat sunt comode si nu le afecteaza deloc pe cele naturale.

 

Pentru a acoperi urmele albe de adeziv de la baza genelor foloseste un creion de ochi sau un tus de culoare inchisa. De asemenea, lipiciul poate fi acoperit cu un fard inchis la culoare si, in acest fel, vei obtine un machiaj smokey eyes foarte intens, care accentueaza trasaturile fetei.

Extensii gene (numite si gene false fir cu fir) 

In ultimii ani, aceste tipuri de gene false au devenit din ce in ce mai populare in randul femeilor, pentru ca imita perfect genele naturale, sunt foarte comode la purtare si se gasesc in zeci de culori si forme diferite, potrivite pentru toate gusturile.

 

Modelele de extensii gene se aplica in prelungirea celor naturale, fir cu fir, astfel ca nu afecteaza deloc procesul de crestere sau vederea. In plus, au avantajul ca sunt rezistente la apa si soare, iar persoanele care le aleg se pot bucura de frumusetea lor multa vreme, cu conditia sa mearga la sedinte de intretinere o data la doua saptamani.

 

Durata de aplicare extensii gene este destul de mare in comparatie cu celelalte tipuri de gene false (intre doua si patru ore), iar pretul este mai ridicat, insa rezultatul final intrece toate asteptarile.

 

Asadar, genele false sunt solutia perfecta pentru a avea o privire sexy in orice moment, iar alegerea modelului potrivit trebuie facuta in functie de preferinte si buget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *