Cum obtii un machiaj de seara spectaculos si ce nuanta ti se potriveste in functie de culoarea ochilor

machiaj de seara

Sezonul acesta, tonurile metalice si machiajul smokey eyes in tonuri mate sunt cele mai potrivite alegeri pentru un machiaj de seara. Daca vrei sa obtii un look in tendinte, dar care sa ti se potriveasca de minune, selecteaza nuanta fardului de ploape in functie de culoarea ochilor.

Un machiaj de seara feminin si misterios reprezinta cea mai buna modalitate de a atrage toate privirile la o petrecere, iar noi iti sarim in ajutor cu o serie de sfaturi pentru a alege tehnicile potrivite pentru tine. Machiajul smokey eyes ramane in continuare la moda, iar tonurile de bej si auriu se potrivesc aproape oricui, mai putin femeilor cu tenul foarte deschis la culoare si parul blond. O alta tendinta proeminenta in randul celor mai indragite tehnici de machiaj de anul acesta este „wet makeup” (n.r. machiajul cu aspect umed). Aceasta poate fi realizata fie cu produse profesionale cosmetice, fie cu ajutorul unui strop de gloss pentru buze aplicat pe pleoapa, peste fard.

O trusa de machiaj cu mai multe nuante, o pensula de machiaj sau un set de pensule de calitate si putina indemanare – de atat ai nevoie pentru a obtine un machiaj de seara impecabil.

Machiaj de seara in tonuri naturale

Daca eviti, chiar si la petreceri, culorile stridente si esti mai degraba adepta stilului natural, un machiaj de seara in tonuri de auriu sau in nuante mate de bej si maro este perfect pentru tine. Poti da o atingere sofisticata machiajului prin completarea look-ului cu un tus negru.

Machiaj de seara inspirat de Marylin Monroe

Pentru acest look, poti lasa trusa de machiaj deoparte. Un ruj intr-o nuanta puternica de rosu si o linie de tus negru aplicat pe pleoapa de sus sunt de ajuns pentru a deveni aparitia serii.

Machiaj de seara pentru ochii caprui

Daca ai ochii caprui, o alegere buna pentru machiajul ochilor tai sunt nuantele metalice de bronz si auriu. Daca vrei sa accentuezi frumusetea privirii tale, poti adauga, de asemenea, putin fard alb in coltul interior al ochilor. Pentru un efect spectaculos, insa, sfatul specialistilor este sa optezi pentru tonuri electrice de albastru cobalt sau mov.

Machiaj de seara pentru ochii albastri 

In cazul ochilor albastri, expertii in makeup recomanda evitarea culorilor din spectrul cromatic care includ nuante de albastru. Nuantele din trusa de machiaj favorita trebuie, asadar, sa includa tonuri de maro, auriu, lavanda si culori neutre.

Machiaj de seara pentru ochii verzi 

In topul celor mai potrivite nuante pentru ochii verzi intra culorile calde, din care amintim galben, portocaliu, auriu, dar si cele tonurile de bej, piersica sau aramiu. De ocolit sunt nuantele reci si cele argintii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *