Cinci lucruri pe care le un narcisist nu le ar face pentru tine niciodată

Orice ai face nu poți schimba niciodată personalitate a unui narcisist. Aceștia sunt manipulatori egoist și de cele mai multe ori nepăsători. Nu oferă ajutorul măcar moral în cazul unor probleme și orice sar întâmpla caută modalități ca situația să îi avantajeze. Cu siguranță este foarte dificil să locuiești sau să ai un asemenea om în jurul tău indiferent dacă îți este partener, membru al familiei sau coleg de serviciu. Să trăiești lângă acest tip de oameni este destul de greu iar să încerc să le schimbi personalitatea dăunătoare este și mai grea.

Dacă ai un partener narsissist și viața îți este afectată de comportamentul lui, nu sta cu el doar pentru că sper să îl poți schimba, dacă ai o relație toxică lângă un astfel de om mai bine ar fi pentru tine să te eliberezi punând punctuație la relații.

Iată cinci lucruri pe care un narcisist nu o să le facă niciodată pentru tine sau altcineva.

1. Nu o să îi pierd niciodată de problemele tale.  Ai o problemă şi ai nevoie de ajutor? Rezolv-o singur! V-a considera că a stricat problema ta și că nu trebuie să deranjezi, oferindu-ți ajutor. Chiar dacă are și el această problemă sau sunteți amândoi ne responsabilitate tu vei fi cel care nu v-a trebui să se ocupe, de el argumentând că are probleme mai mari de rezolvat

2. Suferi? Nu îi pasă. Dacă ai o problemă sau posibil suferi din cauza felului în care se comportă cu tine nu îi va păsa. Te doare? Pe el nu, narcisistul noua re empatie pentru nimeni acest cuvânt din nici măcar nu există pentru ei. Te-a abuzat? Face asta pentru că în concepția lui meriți asta și este bine. Orice ți s-ar întâmpla nu o să îi pese.

3. Nu o să te aprecieze niciodată pentru ceea ce faci. Posibil să fii reușit pe plan profesional să fii promovat la job nou, nu o să i se pară că asta  e ceva pentru care ai meritat să fie lăudat, din contră v-a găsi motive să te facă să fii dezamăgit și demoralizat. 

4. Nu va aprecia pe nimeni niciodată. Un narcisist nu v-a lăudat pe nimeni niciodată. Nimeni nu poate fi mai bun ca el.

5. Nu își Asumă responsabilitatea pentru ceea ce face. S-a purtat urât cu tine? Te-a jignit?  A fost imatur? Nu îi pasă, nu el e vinovat ci tu.

Dacă și tu trăiești lângă un astfel de om ar fi bine să nu creezi o relație cu el iar dacă ești deja între o relație cu un narcisist găsește o modalitate să te salvezi până nu e prea târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *