Cum sa-ti alegi cea mai buna masa de manichiura

O masa de manichiura este un lucru de baza atunci cand iti desfasori activitatea intr-un salon. De altfel, aceasta este una dintre principalele piese ce ar trebui sa existe in locuinta oricarei pasionate de manichiura care alege sa-si ofere serviciile la domiciliu, cat si din cadrul unui salon.

O masa de manichiura este cu totul diferita fata de o masa obisnuita sau de un blat pe care lucreaza profesionistele in domeniu. Totodata, daca vrei sa ai cat mai multe cliente este foarte important ca vizualul sa fie unul placut. Iar masa de manichiura intocmai asta exprima – profesionalism si organizare.

Iar in materialul de astazi iti vom spune cum sa te orientezi catre cea mai buna masa de manichiura.

Cum sa-ti alegi cea mai buna masa de manichiura

O masa de manichiura poate fi o investitie de viitor, asa ca este foarte important sa o alegi pe cea mai buna sau pe cea care se potriveste nevoilor tale. Iata cateva aspecte de care sa tii cont.

  • Marimea spatiului

Spatiul este intotdeauna o problema, chiar si atunci cand vorbim de un salon care va fi sectionat pe destinatii de uz sau de locuinta, respectiv incaperea, in care iti vei invita clientele.

Ca masa de manichiura sa-si atinga esentialul de baza, trebuie sa-ti permita sa lucrezi in voie si totodata sa-ti ofere un spatiu de porganizare suficient pentru cea mai mare parte a ustensilelor.

  • Materialele

Materialele din care sunt confectionate mesele de manichiura sunt adesea din lucrate din lemn sau din combinatii de lemn si sticla, acestea fiind cele mai recomandate alegeri. Se recomanda aceste alegeri dat fiind ca sunt mai practice, mai durabile si mai usor de intretinut. De altfel, combinatiile mentionate vor fi si mai aspectuoase si mai usor de integrat intr-un salon chic.

  • Culoarea

Culoarea mobilierului iti poate afecta sfera vizualului. De aceea iti recomandam sa mergi pe o culoare neutra, cum ar fi albul, ce exprima igiena, puritate, si care se poate integra cu usurinta in orice amplasament. De altfel nu exista nici riscul ca masa sa te oboseasca in vreun fel.

  • Depozitarea

Fara indoiala compartimentele de depozitare au cel mai important rol. Cu cat mobilierul este mai generos, cu atat vei putea sa-ti desfasori mai rapid si mai simplu procedura de lucru. De altfel, exista mese de manichiura diverse care dispun atat de dulapuri cu sertare la partea inferioara, cat si de rafturi la partea superioara.

Vezi aici ce model ti se potriveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *