Lampa UV pentru unghii cu gel rezistente

Fie ca te pasioneaza domeniul manichiurii si esti profesionista, fie ca tii la imaginea ta si ai descoperit ca ai talent pentru a-ti face singura unghiile acasa, o lama UV iti va fi de mare ajutor. Aceasta lampa este relativ noua in peisajul echipamentelor de cosmetica si ingrijire, dar aduce cu sine numeroase benefii, motiv pentru care deja multe femei aleg sa-ti faca manichiura exclusiv cu gel rezistent, fixat cu ajutorul lampii.
Lampa UV poate inlocui programarile pe care le faceai la salon si iti permite sa te bucuri de o manichiura minunata, pentru o durata lunga de timp… mult peset ce obtineai cu aplicarea clasica a ojei simple.
La inceput s-ar putea sa ti se pare putin dificil sa folosesti lampa UV, dar daca vei starui, cu siguranta vei capata experienta si vei sti exact ce trebuie sa faci pentru a avea intotdeauna unghii intacte.
Ce lampa UV sa cumpar?
Vei descoperi ca exista mai multe tipuri de lampi disponibile pe piata si mai ales in magazinele specializate pe produse si echipamente cosmetice. Cand alegi lampa este important sa tii cont de putere, caracteristici si performanta oferita. Iata cateva sugestii:
Aceasta este una din cele mai ieftine lampi UV pe care le poti achizitiona in prezent si ti-o recomandam mai ales daca intentionezi sa te initiezi in folosirea ei (daca vei descoperi procedeul prea greoi, cel putin nu vei avea regretul ca ai platit mult pe lampa UV). Dar cel mai probabil, aceasta lampa te va convinge ca merita efortul de a incerca sa-ti faci manichiura singura, in confortul casei tale.
Ea are o putere de 36W, poate fi folosita atat pentru unghiile de la mana, cat si pentru cele de la picioare si indeplineste standardele de calitate in domeniu. Permite uscarea rapida a gelului pe unghie. O functie importanta pentru o lampa UV este cea de temporizare, iar acest model bifeaza aceasta cerinta. O poti programa pentru a se inchide singura dupa doua minute de functionare. Are o forma compacta, ocupa putin loc si cantareste 1.7 kg.
2. Lampa CCFL 48W – 319 lei.
Aceasta este o lampa UV mai scumpa si mai performanta. Este recomandata inclusiv profesionistilor care isi desfasoara activitatea in saloane de manichiura si pedichiura. Pentru ca are o putere mai mare, de 48W ea poate sa usuce gelul mult mai repede. Automat acest lucru inseamna mai mult timp pentru alte activitati. Si ea este prevazuta cu un timer digital, pentru a seta un anumit timp de functionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *