Greseli de evitat in aplicarea fondului de ten

Fondul de ten este unul din cele mai sensibile produse de machiaj din punct de vedere al modului de utilizare. Fondul de ten te poate face sa arati minunat, sa ai o piele impecabila, mai tanara si mai odihnita. Cu toate acestea, daca nu este aplicat corect, fondul de ten poate determina efecte opuse. Prin urmare, incearca sa eviti aceste greseli comune legate de utilizarea fondului de ten.
1. Alegi gresit fondul de ten.
Inainte de a comanda fond de ten, este important sa vezi ce tip de piele ai. Ai un ten gras? Atunci este important sa folosesti o formula non-comedogena si cu o formula de absorbtie a grasimii.
Daca ai o piele sensibila, cauta formule minerale care nu contin coloranti, parfumuri si alte substante chimice iritante. Daca ai ten uscat, atunci opteaza pentru un fond de ten cremos, hidratant care are grija mai bine de piele.
2. Alegi un fond de ten care nu se potriveste cu nuanta pielii tale.
Aceasta este o alta greseala pe care o fac foarte multe fete atunci cand isi aleg fondul de ten. Un fond de ten prea deschis poate crea un efect de fata spalacita si chiar bolnava. Pe de alta parte un fond de ten prea inchis la culoare poate fi o catastrofa totala pentru imaginea ta, o eroare a auto-bronzarii. Deci evita sa folosesti un fond de ten intr-o nuanta prea diferita de culoarea pielii tale. Cum sa faci asta? Simplu. Testeaza fondul de ten, dar nu pe incheietura mainii, ci pe obraz sau pe nas, exact acolo unde poti observa cel mai bine similaritatea dintre nuante.
Un fond de ten intr-o nuanta potrivita ar trebui sa dispara pur si simplu in piele. Dupa aceea, pozitioneaza-te in lumina zilei pentru a vedea exact cum arata tenul tau. Nu te increde in lumina artificiala din magazin pentru ca aceasta te poate insela. Daca fondul de ten nu se observa, atunci este clar: ai gasit nuanta potrivita.
trusa fond de ten

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *