Manichiura cu autocolante – noua tendinta din 2020

Puteti obtine o manichiura asemanatoare unui profesionist fara a vizita salonul. Cel mai bun lucru este ca puteti obtine o astfel de manichiura fara mult efort, acasa. Chiar daca nu sunteti cea mai buna la crearea unei manichiuri, inca mai exista speranta pentru dvs. Secretul unei manichiuri profesioniste se afla in magazinul de artizanat. Alegeti modelele de autocolante care va plac.

Aruncati o privire la aceste imagini pentru a vedea cum sa recreati aceasta tendinta de manichiura cool.

Cea mai simpla manichiura cu autocolante

Primul pas este foarte simplu. Aplicati doua straturi din orice lac de unghii doriti. Daca doriti ca autocolantele sa atraga toata atentia, folositi culoarea alba sau alta culoare neutra. Incheiati manichiura cu un strat transparent. Apoi folositi pensete pentru a lipi autocolantele pe unghii. Adaugati mai multe modele diferite. Pana la urma, acest aspect este foarte distractiv. Unele dintre autocolante pot fi plasate peste marginea unghiilor. In acest caz, eliminati-le pe cele care nu se potrivesc perfect.

Aplicatii detalii pe unghii

Adaugati margele pentru a condimenta lucrurile. Aplicati lipici pe unghii pe mai multe locuri si plasati margelele pe ele. Aceste decoratiuni mici vor adauga viata manichiurii. Rezultatul final este o manichiura complicata, dar foarte usoara. Nu puteti da gres deoarece tot ce trebuie sa faceti este sa lipiti autocolantele pe unghii. In plus, adaugati margelele pe mai multe unghii. Va garantam ca veti obtine o manichiura care pare a fi facuta de un profesionist. Simtiti-va libere sa experimentati cu culoarea de baza sau poate adaugati si alte decoratiuni, altele decat margelele. Nu uitati sa va distrati pe drum! S-ar putea chiar sa primiti cereri de a face aceste modele de manichiura unora dintre prietene si familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *