Trucuri de machaiaj pentru un look perfect

Fiecare fata se ingrijeste de aspectul ei si exista intotdeauna ceva in aspectul ei pe care ar vrea sa-l schimbe. Dar nu este nevoie de masuri extreme. Aspectul perfect necesita doar instrumentele adecvate de machiaj si un pic de timp.

Am colectat pentru dvs. cateva trucuri care va vor ajuta sa obtineti efectul dorit.

Cum sa va conturati fata

Conturul este una dintre cele mai bune tehnici de machiaj pentru a defini si a sculpta o fata. In primul rand, aplicati fond de ten (2 nuante mai intunecate decat tonul pielii) pe marginea liniei parului si chiar sub pometi pentru a-i evidentia. Finalizati prin rotirea marcatorului prin centrul fruntii, sub ochi si prin varful barbiei.

Cum sa acoperiti cearcanele

Folositi anticearcan pentru a ascunde cearcanele. Aplicati-le intr-o directie de la coltul interior al ochiului la cel exterior, asigurandu-va ca acoperiti numai zona cu probleme.

Cum sa va modelati sprancenele

Pentru a va face sprancenele sa para perfecte, luati un creion pentru sprancene pentru a le defini, desenand o linie sus si jos. Umpleti spatiul dintre linii, dar asigurati-va ca ati inceput sa umpleti putin din partea de sus a sprancenelor pentru a le oferi aspectul cel mai natural.

Cum sa faceti ochii sa para mai mari

Mai intai definiti pleoapa: creati o umbra a ochilor (cu o nuanta mai inchisa decat tonul natural al pielii) de-a lungul cresterii pleoapelor. Utilizati un creion nud sau alb pentru a alinia linia inferioara, deschizand si luminand ochii. Apoi adaugati un pic de stralucire in colturile interioare ale ochilor dvs. si chiar sub arcul sprancenelor. Finalizati aplicand rimel pe gene – acest lucru va face ca ochii sa para mai mari.

Cum sa aveti buze moi

Exfolierea va ajuta sa preveniti buzele crapate, mentinandu-le moi si netede. Hidratarea cu un balsam va va scapa de acea senzatie de „buze uscate”, dar, de asemenea, trebuie sa eliminati celulele moarte ale pielii in mod regulat. Pur si simplu aplicati un pic de balsam pe periuta de dinti si exfoliti usor buzele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *