Manichiura cu geluri uv acasa – sfaturi din partea expertilor

Ai incercati sa-ti faci manichiura cu geluri uv acasa si ai fost un pic neincrezatoare? Iata cateva sfaturi din partea expertilor in manichiura.

  1. Studiaza
    Din fericire azi te pot informa foarte usor despre orice subiect. Deci fa acest lucru si in ceea ce priveste manichiura cu geluri uv. Cauta pe internet, citeste sfaturi si trucuri in acest sens. Exista o multime de resurse bune si oficiale, ba chiar si tutoriale pe YouTube. Urmareste cateva videoclipuri despre aplicarea acestor geluri uv ca sa intelegi mai bine cum functioneaza totul. Ia notite pentru ca este posibil sa ai nevoie de ele cand incepi sa pui in practica.
  2. Pregatirea unghiei
    Gelurile uv trebuie aplicate pe o suprafata curata si uscata pentru a se mentine bine si pentru a rezista bine in timp. Deci incepe prin impingerea cuticulelor. Realizeaza forma dorita a unghiei. Asigura-te ca nu lasi muchii aspre sau nreregulate. Pileste suprafata si marginile cu un tampon extra-fin. Puvlerizeaza cu alcool de curatare si sterge-l cu un servetel fara scame pentru a indeparta resturile. Foloseste un primer sau un lichid de echilibrare a PH-ului inainte de aplicare.
    Foloseste acetona pura (o gasesti la orice magazin de infrumusetare) si asigura-te ca nu exista umiditate pe unghie inainte de aplicare.
  3. Pregateste-te consumabilele de care ai nevoie
    Inainte de a incepe manichiura cu geluri uv asigura-te ca ai la indemna tot ceea ce iti trebuie. Nu vei dori sa atingi altceva in mod inutil pentru ca scamele si mizeria pot adera de gelul inca neuscat. Cand urmeaza sa-ti faci manichiura cu geluri uv, asigura-te ca ai pe masa urmatoarele lucruri:
  • lampa uv (deja conectata!)
  • toate solutiile de care ai nevoie pentru curatare, hidratare, ulei etc
  • acetona
  • servetele umede sau discuri
  • prosop de hartie (doar daca va fi necesar)
  • gelurile uv pe care urmeaza sa le aplici
  • pila
  1. Foloseste metoda potrivita de indepartare a gelurilor
    Acest lucru este important pentru a pastra sanatatea unghiilor. O tehnica eficienta este sa impachetezi fiecare unghie intr-o bucatica de tampon inmuiata in acetona pura. Lasa cateva minute, dupa care scoate folia si discul. Vei observa ca unghia va fi curata, fara oja. Aceasta metoda este mai eficienta decat sa incerci sa freci fiecare unghie cu un tampon de vata inmuiat de mai multe ori in acetona. Consumi mai multa acetona si bruschezi unghia mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *