Accesorii pentru unghii false

Daca vrei sa cumperi accesorii unghii false pentru acasa ori pentru salon, iata cateva oferte foarte bune.

  1. Penseta Unghii varf DREPT. Aceasta ustensila se foloseste pentru a forma extensiile de unghii si pentru a manipula mai usor aplicatiile minuscule pentru arta pe unghii. Este realizat din inox chirurgical.
  2. Recipient cu doua cupe pentru manichiura. Iata inca un accesoriu de unghii false care nu ar trebui sa-ti lipseasca din trusa. Este realizat din plastic tare, iar cele doua cupe se utilizeaza pentru a combina ojele, vopselurile sau pudrele acrilice. Astfel vei putea obtine nuante noi, personalizate. In plus, aceste nuante pot fi pastrate pentru mai mult timp, deoarece au capac.
  3. Set penseta plus forfecuta plus unghiera. Acesta este un kit de baza care ar trebui sa se afle in geanta ta de manichiura. Doar ca trebuie sa le inlocuiesti din cand in cand. Din fericire pretul pentru un astfel de kit este foarte avantajos – doar 9 lei – asa ca poti sa-l adaugi la orice comanda noua de unghii false.
  4. Betisoare Portocal – set 10 Bucati. Aceste betisoare speciale, cu o finisare excelenta, sunt gandite special pentru sesiuni de manichiura naturala si unghii false. Ajuta la impingerea cuticulelor cu finete. Pentru ca aceasta operatiune sa se realizeze fara durere, foloseste in prealabil un ulei de cuticule. Ele se vor inmuia si vor fi mai usor de impins. Este indicat sa schimbi des aceste betisoare.
  5. Punctator unghii – 5 lei. Un punctator are doua capete si se foloseste pentru linii ori puncte, in special in arta pe unghii. Daca ai un salon, esti profesionista in nail-art sau esti pasionata de acest domeniu, atunci merita sa incluzi in trusa de manichiura un astfel de punctator. Cu ajutorul sau vei obtine modele spectaculoase, mult mai usor, atat de unghia naturala, cat si pe cea falsa.
  6. Margareta – 4 lei. Aceasta margareta poate sa nu insemne nimic pentru cineva care isi face acasa singura unghiile. Dar pentru tine care esti profesionista in manichiura sau poate chiar ai un salon, aceasta margareta se poate dovedi extrem de utila. Imagineaza-ti urmatorul scenariu: o clienta vine la tine si la un moment dat trebuie sa alegeti culoarea pentru unghii. Poti sa scoti toate sticlutele disponibile, sa incerci sa-i vopsesti cate o unghie sau sa-i desfaci sticluta ca sa-si dea seama cat mai bine ce I se potriveste. Sau poti folosi aceasta margareta – paleta cu diferite culori. Astfel vei putea sa prezinti modele si culorile de oja sau lac mult mai practic si elegant.

Toate produsele din lista de mai sus pot fi comandate direct de pe siteul nostru Amalia

margareta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *