Sandale cu toc de la www.haineintrend.com

            Odata cu inceputul sezonului de vara, tendintele in imbracaminte si incaltaminte s-au schimbat. Caldura de afara ne obliga sa purtam haine din ce in ce mai subtiri si mai lejere. In ceea ce priveste incaltamintea, putem opta pentru diferite variante tinand cont de ocazie si imprejurare.

Specialistii in domeniul modei sunt de parere ca tocurile au capacitatea de a transforma o femeie si de a-i oferi mai multa incredere in ea. S-a dovedit stiintific faptul ca femeile se simt mai increzatoare si mai sexy atunci cand poarta tocuri. 

Sandale cu toc reprezinta o incaltaminte potrivita de purtat in aceasta vara. In functie de designul, culoarea si modelul lor, le poti purta atat la ocazii speciale, cat si la iesiri cu fetele in oras.

Unul dintre modelele care se poarta este cel cu toc de peste 10 cm. Acesta poate fi o alegere potrivita pentru participarea la un eveniment. Daca rochia este simpla, poti echilibra tinuta, optand pentru o incaltaminte cat mai iesita din comun. Se poarta tocuri subtiri, dar si platforme cu toc gros. Pentru evenimentele speciale sunt in trend sistemele de inchidere cu catarama la nivelul gleznei, dar si cele mai nonconformiste, pe baza de siret pe glezna. Sunt preferate baretele cu pietre, texturile si materialele textile de tip satinat sau din piele intoarsa care adauga o nota de eleganta si rafinament. De asemenea, nuanta incaltamintei trebuie aleasa cu grija. Sunt cautate culorile aprinse precum rosul pasional, albastrul electric, argintiul dar nu sunt uitate nuantele cuminti de nude si clasicul negru. 

Sandalele cu toc intre 5 si 10 cm reprezinta o incaltaminte care, pe langa faptul ca lasa piciorul sa respire, nu oboseste, este comoda si foarte lejera. Este purtata frecvent in oras, la zile de nastere si petreceri tematice. Sunt la moda tocurile trapez, acoperite cu texturi florale sau colorate in nuante vii. In ceea ce priveste decoratiunile, sunt in voga baretele multicolore si decoratiunile din metale aurii si argintii. Pentru o rezistenta si o purtare indelungata, designerii recomanda achizitionarea sandalelor cu toc din piele naturala.

Tocul cu o marime mai mica de 5 cm poate fi o varianta potrivita pentru doamnele care doresc o incaltaminte eleganta si totusi, confortabila pentru picioare. Se poarta sandalele cu o platforma usoara sau un toc gros, acoperit cu piele naturala. Ca piciorul sa nu transpire, e indicat ca in exterior, materialul sa fie din piele naturala, lucioasa si neteda. La ocazii poti purta sandale cu barete acoperite cu pietre stralucitoare, accesorii lucioase din metal si catarame pe calcai. La iesirile obisnuite in oras, poti opta pentru sandale cu toc mai simple, in nuante calde, decupaje si printuri florale sau chiar, animal print.

Indiferent de marimea tocului pe care alegi sa il porti, important e sa te simti mereu  feminina si increzatoare in fortele proprii. Poti sa cuceresti prin stilul tau purtand ceea ce iti place si in acelasi timp, sa urmezi si tendintele in moda. Intra pe www.haineintrend.com si gasesti mii de produse.

Sandale cu toc de la haineintrend.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *