Truse make-up: ce nuante alegi in functie de culoarea ochilor?

Daca ai ochi albastri

Ochii albastri fac parte dintr-o familie de tonuri reci, ceea ce inseamna ca tonurile calde vor oferi cel mai bun contrast pentru a scoate in evidenta irisul.

Toate femeile superbe cu ochi albastri ar trebui sa incerce sa foloseasca tonuri pamantii, griuri si taupe. Folositi roz sau trandafiriu atunci cand doriti sa obtineti o privire mai stralucitoare. Un lucru de retinut in legatura cu ochii albastri este sa evitati sa folositi nuante albastre – pentru ca acest lucru nu va face decat sa para monoton.

Artistii de make-up sunt de parere ca ar trebui sa aplicati nuante decolorante, tonale cum ar fi coral sau sampanie – acestea fac irisul sa straluceasca si nu distrag atentia. Scopul este sa accentuezi ochii si sa-i faci sa para mult mai atractivi.

Daca ai ochi verzi

Pentru ochii verzi ar trebui sa incercati nuante de violet, liliac si pruna. Pentru un aspect diferit si care functioneaza foarte frumos puteti incerca maro, cu urme de bronz si aur.

Din moment ce ochii sunt deja luminosi, nu este nevoie sa folositi culori vii pentru a-i pune in valoare. In plus, evitati nuantele reci, cum ar fi albastru, pentru ca acestea fac ca ochii sa pasa spalaciti. Pentru a finaliza aspectul ochilor, folositi un dermatograf si un rimel maro in loc de negru.

Sunt specialisti de make-up care considera ca nuanta tip pruna este cea mai buna pentru ochii verzi. Ea face ca ochii verzi sa devina mai vibranti, ceea ce este un lucru minunat.

Daca aveti ochi caprui deschis

Ochii caprui sunt versatili si va ofera un background unitar. Persoanele cu ochi caprui pot purta aproape orice culoare. Orice nuanta calda cum ar fi un auriu sau un rosiatic va adauga mai multa profunzime ochilor. Daca doriti un aspect mai sexy si mai dramatic, alegeti nuante intunecate.

Roz si verde scot ochii caprui in evidenta. Daca alegeti culori metalice, acestea vor sublinia orice tenta aurie prezenta in ochi.

Totusi, evitati sa folositi maro pentru ca astfel ochii pot parea usor murdari si neingrijiti. Majoritatea culorilor se preteaza pentru ochii caprui, dar nuantele neutre ca somon si bronz ii accentueaza intr-un mod fermecator.


Daca aveti ochi caprui inchis sau negri

Ca si ochii caprui deschis, cei caprui inchis si negri ofera un background fresh si multe optiuni. Alegeti o culoare indrazneata, cum ar fi cobalt pentru ca acesta sa puna in evidenta ochii. Sau puteti opta pentru o nuanta verzulie, una metalica sau mata, pentru un efect foarte interesant.

Indiferent de culoarea ochilor, cumparati azi truse make-up pentru a le avea la indemana si a le utiliza in functie de eveniment, stil vestimentar, obiectivul urmarit sau efectul dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *