Merita sa faci cumparaturi de Black Friday?

Mai intrebi? Cine nu ar vrea sa economiseasca o suma frumusica de bani pentru a-si cumpara ceea ce isi doreste sau cine nu ar vrea sa plateasca sume mai mici pentru a cumpara mai multe lucruri de care are nevoie?

Pregateste-te si tu sa simti sa simti vibratiile Black Friday, pentru ca este clar: Vinerea Neagra merita toata aceasta agitatie. De ce? Principalul motiv este ca preturile sunt extrem de scazute. Sa spunem ca iti doresti o geanta de firma care este peste bugetul tau normal. Sau poate ai urmarit un set de frumusete intr-un magazin select si sper sa ti-l poti permite intr-o zi. Ei bine, de Black Friday iti poti indeplini acest vis.

Avand in vedere ca exista magazine care ofera reduceri de pana la -50$%, iata garantia ca vei primi niste produse excelente pe care ti le doreai, la jumatate de pret. Cine poate refuza o astfel de oferta? Partea cea mai interesanta este ca o multime de magazine care nu pot avea neaparat reduceri conventionale, vor participa la Black Friday. Prin urmare, iti poti justifica dorinta de a investi.

In concluzie, Black Friday iti ofera posibilitatea de a gasi produse de top la preturi mici. Indiferent daca esti sau nu pasionat de cumparaturi, nu poti ramane indiferent la tot ceea ce se intampla de Black Friday.

De ce se numeste Black Friday?

Aceasta intrebare are mai multe raspunsuri, in functie de persoana careia i-o adresati. Unii oameni spun ca Black Friday rezulta din faptul ca acum cativa ani, cumparatorii lucrau atat de mult incat au existat chiar acte de violenta si chiar cateva decese. Pentru majoritatea persoanelor, conotatia „negru” este asociata cu ceva intunecat. Dar, nu are nimic de a face cu aspecte negative.

In zilele noastre, retailerii au dat aceasta denumire de Black Friday, din motive economice. Avand in vedere ca ziua aceasta aduce profituri uriase pentru cele mai multe afaceri implicate, Black Friday indica faptul ca profiturile lor merg de la rosu (care inseamna o pierdere) la negru (care inseamna profit). Black Friday este ziua in care majoritatea retailerilor se asteapta ca vanzarile lor sa inceapa sa infloreasca.

Desigur, nu trebuie sa te imbraci in negru ca sa participi la acest eveniment.

Cum functioneaza Black Friday?

Vinerea neagra are loc atat online, cat si offline, iar in ultimii ani a existat o extindere a perioadei de timp pentru vanzari. Daca esti tipul de cumparator care prefera sa cumpere in pijamale, poti fi sigur ca vei avea acces la cele mai bune oferte din confortul casei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *