Pentru studenti: 5 idei cadouri pentru femei

Cuvantul preferat al tuturor studentilor este „ieftin”, iar cuvantul preferat al fetelor este „surprize”. Desi uneori fetele pot fi complicate, putem sa le multumim cu lucruri simple. Nu crezi? Uite cateva idei cadouri pentru femei, care te costa extrem de putin, dar care sunt de efect.

1. Flori. Daca prietena ta spune ca nu iubeste florile, sa nu o crezi. Acest gest frumos de a darui unei fete un buchet cu flori este unul deosebit. Chiar daca se vor ofili in cateva zile, faptul ca acele frumuseti vor fi afisate la vedere si le va avea in vizor in fiecare zi, ii va asterne ei un zambet pe fata. Sigur, ai putea sa-i cumperi un trandafir placat cu aur sau un buchet aranjat profesionist intr-o florarie, dar chiar si florile pe care le gasesti intr-un supermarket sau la piata vor fi foarte apreciate. Si sunt mai ieftine, pentru ca am spus de la bun inceput ca vom discuta despre cele mai ieftine idei de cadouri femei.

2. Cartea ei preferata. Are nevoie de timp sa se calmeze si sa se relaxeze. Putine lucruri ajuta in acest sens, dar o carte buna va functiona perfect pentru ea. In facultate, singurele carti pe care le veti citi sunt cel mai probabil cele din lectura obligatorie. Nu prea exista timp pentru lecturi personale. Deci, adu-i iubitei tale o carte noua pe care sa o iubeasca.

3. Tricoul tau. Se intampla des sa imprumute de la tine camasa, tricoul sau geaca? Pai, atunci, ce ar fi sa i-o daruiesti? Daca nu vrei sa renunti la lucrurile tale – ceea ce e pe deplin inteles – poti sa gasesti unul identic. Va aprecia acest cadou, iar cand veti fi departe unul de altul pentru mai multe zile, cu siguranta se va refugia in el pentru a-si aminti de tine.

4. O scrisoare. S-ar putea sa nu ai niciun ban in buzunar ca sa-i cumperi un cadou de ziua ei, dar iti raman inca sentimentele pentru ea. In acest caz, poti sa-i oferi o scrisoare speciala. Cu siguranta va pastra aceasta scrisoare pana la sfarsitul vietii (sau al relatiei voastre), pretuind fiecare cuvant pe care tu l-ai scris acolo.

5. Micul dejun in pat. Scapa de presiunea de a fi nevoit sa te imbraci la patru acee si a gasi restaurantul perfect pentru a-i oferi un cadou de ziua ei. In schimb, poti sa-ti surprinzi prietena cu micul dejun in pat, oferindu-i un inceput de zi relaxant si plin de iubire. Chiar daca nu stii sa gatesti, nu-ti fa probleme. Cu siguranta ea va aprecia gandul si efortul pe care l-ai depus.

Acestea au fost cele 5 idei cadouri pentru femei care te ajuta sa nu spargi contul din banca si totusi sa ramai memorabil in mintea celei careia ii oferi atentia. Bonus: produse funny de sexshop daca nu ai curaj sa ii cumperi ceva mai strong.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *