Parcheaza masina intr-un loc sigur la aeroportul Otopeni

Unii rezidenti din apropierea aeroporturilor se plang uneori de faptul ca strazile lor sunt foloste de cei care calatoresc cu avionul. Adevarul este ca, desi aeroportul Otopeni nu este in apropierea unor locuinte cu strazi unde ai putea sa-ti lasi masina cat timp esti plecat, unii romani sunt tentati sa gaseasca un loc de parcare gratuit, chiar daca nu este imediat in vecinatatea aeroportului. Totusi, aceasta practica nu este una eficienta si sigura.
Parcare Otopeni nu va recomanda sa faceti acest lucru daca doriti ca masina dumneavoastra sa fie in siguranta, nu la dispozitia hotilor care o pot vandaliza.

Exista niste scenarii sumbre legate de masinile care sunt parcate superficial in apropierea aeroporturilor, nu doar in Romania, ci in toata lumea. Aceste masini sunt predispuse vandalismului sau actiunilor violente. La intoarcere in aeroport, cei care au calatorit isi gasesc masinile cu parbrizul spart sau fisurat, cu rotile sparte, stergatoarele ridicate, capota zgariata, mesaje violente agatate de oglinzile laterale etc.  

Desigur, uneori ai putea spune ca aceste actiuni sunt indreptatite in cazul celor care isi parcheaza masinia pe strazile rezidentilor si uita de ea pana la intoarcerea pe aeroport.

Totusi, daca vreti ca masina dumneavoastra sa fie in siguranta, merita sa aveti in vedere urmatoarele lucruri. Contactati si rezervati-va un loc in Parcarea Otopeni.

– Parcarile in aeroport sunt sigure

Este de preferat sa contractezi un serviciu de parcare, dar sa stii ca masina ta va fi in siguranta si bine ingrijita.

– Strazi pline pentru locuri de parcare gratuite

Daca v-ati propus sa lasati masina pe o strada in apropierea aeroportului, chiar daca asta inseamna ca veti parcurge o distanta mai mare pana la terminat, este foarte posibil ca si alti calatori sa fi gandit acest lucru inainte. Ajungeti pe acea strada si observati ca este plina. Ce faceti?

Ati putea ajunge sa fiti nevoit sa tot cautati un loc de parcare pe undeva si astfel sa pierdeti timp pretios. Exista chiar riscul sa pierdeti avionul.

– Poate ca nu vrei sa rezervi un loc in Parcare Otopeni din cauza preturilor

Totusi, trebuie sa stii, ca privind din mai multe perspective, este mai ieftin sa contractezi serviciile de parcare privata in Otopeni. Masina ar putea suferi pagube mult mai mari decat tariful aferent parcarii pentru perioada in care lipsiti din Bucuresti.

In plus, la Parcare Otopeni, gasiti preturi avantajoase. Costurile sunt minime si in schimb puteti pleca linistit spre vacanta sau intalnirea de afaceri care va asteapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *